Primate King spletni igralni avtomat

4.5/5.0
Starburst
Ekskluzivna ponudba
Starburst
text
bonus 192u3

Primate King

20bet Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600

Recenzije

Bizzo Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600 + 100 FS

Recenzije

Ocena igralnega avtomata in igralne izkušnje

Online igralni avtomat Primate King je še ena izmed avantur, ki se dogajajo v džungli. Gre za zanimivo igro, ki bo igralca zabavala z različnimi multiplikatorji, ponovnimi spini in bonus metrom. Slaba stran je le, da se cekini za bonus meter polnijo zelo počasi. Če ste navajeni nekoliko bolj dinamičnih iger z vrsto bonus možnosti in dodatnimi igrami, progresivnimi nagradami, ipd., potem ta avtomat zagotovo ni za vas. V kolikor ste pripravljeni biti nekoliko bolj potrpežljivi in želite relativno klasično igro, je potrebno dodati, da Primate King bonusi sčasoma postanejo vredni omembe in se odkupijo za težek začetek. Prav tako se možnost novih nagrad z naraščanjem bonus metra zvišuje.

Ponudnik Red Tiger
Koluti 5
Izplačilne linije 30
Minimalna stava 0,10€
Maksimalna stava 20,00€

Tema igralnega avtomata in njegove značilnosti

Red Tiger je tudi tokrat poskrbel za odlično grafiko in filmsko estetiko igre; zgodba se dogaja v džungli, kjer igralec vstopi v svet orjaških opic. RTP za igralni aparat Primate King je 96 %, kar je nadpovprečno za tega ponudnika in se zdi dobra nadgraditev njihovega potenciala. Skozi zgodbo se srečujemo z različnimi templji in lobanjami, simboli pa vključujejo tudi kompas, zemljevid, orjaško opico, itd. S 30 izplačilnimi linijami zagotavlja nagrade, vredne kar 3.800 kratnik vaše stave.
Če v igrah najraje uživate kar s pomočjo telefona, potem vas lahko razveselimo; obstaja tudi mobilni igralni avtomat Primate King, kar pomeni, da lahko igro igrate preko katerekoli naprave.

Zaključek                         

Zanimiva zgodba z lepim dizajnom in različnimi možnostmi za dobiček. Kljub pomanjkanju progresivnih nagrad in dodatnih bonusov, se tisti bonusi, ki jih ima, izplačajo – če ste pripravljeni biti potrpežljivi. Klasična igra z dobrim RTP ima možnost visokih dobitkov. Igrajte Primate King  za pravi denar na spletu ali se le zabavajte z brezplačno verzijo.

Pogosta vprašanja in odgovor

Kako deluje igralni avtomat Primate King?

Igralni avtomat ima 5 kolutov s štirimi vrsticami, ki tvorijo 30 izplačilnih linij. Kljub pomanjkljivim bonusom, se nam igra prikupi s ponovnimi spini.

Ali lahko igram Primate King za pravi denar?

Da; prepričajte se le, da najdete verodostojno spletno igralnico, saj boste le tako imeli najboljšo možno izkušnjo.

Ali ima Primate King tudi bonuse?

Če iščete igro z veliko bonusi, potem Primate King zagotovo ni za vas. Atraktivna igra sicer ponuja dodatne možnosti zadetkov, vendar brezplačnih spinov in podobnih nagrad, žal ni.