Pravilnik o zasebnosti

Vaša zasebnost nam je pomembna. Politika NajboljsaSpletnaIgralnica je, da spoštuje vašo zasebnost glede vseh informacij, ki jih lahko zberemo o vas na spletnem mestu NajboljsaSpletnaIgralnica in drugih spletnih mestih, ki jih imamo in upravljamo.

Osebne podatke zahtevamo le, kadar jih dejansko potrebujemo za zagotavljanje storitev. To počnemo na pošten in zakonit način, z vašo vednostjo in soglasjem. Prav tako vam povemo, zakaj jih zbiramo in kako jih bomo uporabili.

Zbrane podatke hranimo le toliko časa, kolikor je potrebno za zagotavljanje zahtevane storitve. Ko shranjujemo podatke, jih varujemo s komercialno sprejemljivimi sredstvi za preprečevanje izgube in kraje ter nepooblaščenega dostopa, razkritja, kopiranja, uporabe ali spreminjanja.

Osebnih podatkov ne delimo z javnostjo ali tretjimi osebami, razen če to zahteva zakon.

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do zunanjih spletnih mest, ki jih ne upravljamo. Zavedajte se, da nimamo nadzora nad vsebino in prakso teh spletnih mest in ne moremo prevzeti odgovornosti za njihove politike zasebnosti.

Lahko zavrnete našo zahtevo po osebnih podatkih, če se zavedate, da morda ne bomo mogli zagotoviti nekaterih storitev, ki jih želite.

Vaša nadaljnja uporaba našega spletnega mesta pomeni, da se strinjate z našimi praksami glede obvestila o zasebnosti in osebnih podatkov. Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kako ravnamo s podatki uporabnikov in osebnimi informacijami, se obrnite na nas.

NajboljsaSpletnaIgralnica Politika piškotkov

Kaj so piškotki?

Kot je običajna praksa skoraj vseh strokovnih spletnih mest, tudi to spletno mesto uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, prenesene na vaš računalnik, da bi izboljšali vašo izkušnjo. Na tej strani je opisano, katere informacije zbirajo, kako jih uporabljamo in zakaj moramo te piškotke včasih shraniti. Posredovali vam bomo tudi informacije o tem, kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, vendar lahko to poslabša ali "pokvari" nekatere elemente funkcionalnosti spletnega mesta.

Kako uporabljamo piškotke?

Piškotke uporabljamo iz več razlogov, ki so opisani v nadaljevanju. Žal v večini primerov ni standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost in funkcije, ki jih dodajajo temu spletnemu mestu. Če niste prepričani, ali jih potrebujete, je priporočljivo, da pustite vse piškotke, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočite piškotke

Nastavitev piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve brskalnika (kako to storite, preverite v pomoči brskalnika). Zavedajte se, da bo onemogočanje piškotkov vplivalo na delovanje tega in številnih drugih spletnih mest, ki jih obiskujete. Če piškotke onemogočite, bodo na splošno onemogočene nekatere funkcije in značilnosti tega spletnega mesta. Zato vam priporočamo, da ne onemogočate piškotkov.

Piškotki, ki jih nastavljamo

 • Piškotki, povezani z računom

Če pri nas ustvarite račun, bomo piškotke uporabljali za upravljanje postopka prijave in splošno upravljanje. Ti piškotki se običajno izbrišejo, ko se odjavite, vendar lahko v nekaterih primerih ostanejo, da si zapomnijo vaše nastavitve spletnega mesta, ko se odjavite.

 • Piškotki, povezani s prijavo v sistem

Ko ste prijavljeni, uporabljamo piškotke, da si lahko zapomnimo to dejanje. Tako se vam ni treba prijavljati ob vsakem obisku nove strani. Ti piškotki se običajno odstranijo ali izbrišejo, ko se odjavite, da zagotovite dostop do omejenih funkcij in območij samo, ko se prijavite.

 • Piškotki, povezani z e-novicami

To spletno mesto ponuja storitve prijave na e-novice ali e-pošto in piškotki se lahko uporabljajo za pomnjenje, ali ste že prijavljeni, in za prikaz določenih obvestil, ki veljajo samo za prijavljene/odjavljene uporabnike.

 • Piškotki za nastavitve spletnega mesta

Da bi vam zagotovili odlično izkušnjo na tem spletnem mestu, zagotavljamo funkcije za nastavitev vaših nastavitev glede delovanja tega spletnega mesta, ko ga uporabljate. Da bi si zapomnili vaše nastavitve, moramo nastaviti piškotke, tako da se te informacije lahko prikličejo ob vsakem stiku s stranjo, na katero vplivajo vaše nastavitve.

Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke zaupanja vrednih tretjih oseb. V naslednjem razdelku so podrobno opisani piškotki tretjih oseb, s katerimi se lahko srečate na tem spletnem mestu.

 • To spletno mesto uporablja Google Analytics, ki je ena najbolj razširjenih in zaupanja vrednih analitičnih rešitev na spletu, ki nam pomaga razumeti, kako uporabljate spletno mesto in kako lahko izboljšamo vašo izkušnjo. S temi piškotki lahko spremljamo, koliko časa preživite na spletnem mestu in katere strani obiščete, da lahko še naprej pripravljamo zanimivo vsebino.

Več informacij o piškotkih Google Analytics najdete na uradni strani Google Analytics.

 • Analitični podatki tretjih oseb se uporabljajo za spremljanje in merjenje uporabe tega spletnega mesta, da lahko še naprej pripravljamo privlačno vsebino. Ti piškotki lahko spremljajo čas, ki ga preživite na spletnem mestu, ali obiskane strani, kar nam pomaga razumeti, kako lahko spletno mesto izboljšamo za vas.
 • Občasno preizkušamo nove funkcije in vnašamo manjše spremembe v videz spletnega mesta. Ko še vedno testiramo nove funkcije, lahko te piškotke uporabimo, da vam zagotovimo dosledno izkušnjo med obiskom spletnega mesta, hkrati pa ugotovimo, katere optimizacije so za naše uporabnike najbolj koristne.
 • Ker prodajamo izdelke, je za nas pomembno, da razumemo statistične podatke o tem, koliko obiskovalcev našega spletnega mesta dejansko kupuje, zato bodo ti piškotki spremljali te podatke. To je za vas pomembno, saj nam omogoča natančne poslovne napovedi, s katerimi lahko analiziramo stroške oglaševanja in izdelkov ter tako zagotovimo najboljšo možno ceno.

Zaveza uporabnika

Uporabnik se zavezuje, da bo ustrezno uporabljal vsebine in informacije, ki jih NajboljsaSpletnaIgralnica ponuja na spletnem mestu, in sicer v obliki, ki je enunciativna, vendar ne omejujoča:

 • A) ne sme sodelovati v dejavnostih, ki so nezakonite ali v nasprotju z dobro vero in javnim redom;
 • B) ne sme razširjati propagande ali vsebine rasistične ali ksenofobne narave, kakršne koli vrste nezakonite pornografije, apologije za terorizem ali proti človekovim pravicam;
 • C) Ne sme povzročiti škode fizičnim (strojna oprema) in logičnim (programska oprema) sistemom NajboljsaSpletnaIgralnica, njegovih dobaviteljev ali tretjih oseb, vnašati ali razširjati računalniških virusov ali kakršne koli druge strojne ali programske opreme, ki bi lahko povzročili zgoraj navedeno škodo.

Dodatne informacije

Upamo, da je to jasno, in kot smo že omenili, če niste prepričani, ali kaj potrebujete, je na splošno varneje pustiti piškotke omogočene, če komunicirate z eno od funkcij, ki jih uporabljate na našem spletnem mestu.