Zasebnostna politika

Zadnja posodobitev: 1. januar 2023

Ta zasebnostna politika opisuje naše politike in postopke glede zbiranja, uporabe in razkrivanja vaših informacij, ko uporabljate storitev, ter vam sporoča vaše pravice do zasebnosti in kako vas varuje zakon. Vaše osebne podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to zasebnostno politiko.

Razlaga in opredelitve

Razlaga

Besede, katerih začetnica je velika, imajo pomen, določen pod naslednjimi pogoji. Naslednje opredelitve imajo enak pomen ne glede na to, ali se pojavijo v ednini ali množini.

Opredelitve

Za namene te zasebnostne politike:

 • Račun pomeni edinstven račun, ustvarjen za vas, da dostopate do naše storitve ali delov naše storitve.
 • Povezana oseba pomeni entiteto, ki nadzira, nadzoruje ali je pod skupnim nadzorom s stranko, kjer "nadzor" pomeni lastništvo 50% ali več delnic, lastniških deležev ali drugih vrednostnih papirjev, ki imajo pravico glasovati za izvolitev direktorjev ali druge upravljavske oblasti.
 • Podjetje (imenovano "podjetje", "mi", "nas" ali "naše" v tem sporazumu) se nanaša na najboljsaspletnaigralnica.si.
 • Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran postavi na vaš računalnik, mobilno napravo ali katero koli drugo napravo in vsebujejo podrobnosti vaše zgodovine brskanja na tej spletni strani med svojimi mnogimi uporabami.
 • Država se nanaša na: Slovenija
 • Naprava pomeni katero koli napravo, ki lahko dostopa do storitve, kot je računalnik, mobilni telefon ali digitalna tablica. Osebni podatki so vsi podatki, ki se nanašajo na določeno ali določljivo fizično osebo.
 • Storitev se nanaša na spletno stran.
 • Ponudnik storitev pomeni vsako fizično ali pravno osebo, ki obdeluje podatke v imenu podjetja. To se nanaša na tretje osebe ali posameznike, ki jih podjetje zaposli za olajšanje storitve, zagotavljanje storitve v imenu podjetja, izvajanje storitev, povezanih s storitvijo, ali pomoč podjetju pri analiziranju, kako se storitev uporablja.
 • Uporabniški podatki se nanašajo na avtomatsko zbrane podatke, bodisi ustvarjene z uporabo storitve bodisi iz same infrastrukture storitve (na primer trajanje obiska strani).
 • Spletna stran se nanaša na najboljsaspletnaigralnica.si, dosegljivo na najboljsaspletnaigralnica.si
 • Vi pomenite posameznika, ki dostopa do storitve ali jo uporablja, ali podjetje ali drugo pravno osebo, v imenu katere te osebe dostopa do storitve ali jo uporablja, če je primerno.

Zbiranje in uporaba vaših osebnih podatkov

Vrste zbranih podatkov

Osebni podatki

Med uporabo naše storitve vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne identifikacijske informacije, ki se lahko uporabijo za stik ali identifikacijo vas. Osebne identifikacijske informacije lahko vključujejo, vendar niso omejene na:

 • E-poštni naslov
 • Telefonska številka
 • Podatki o uporabi

Podatki o uporabi

Podatki o uporabi se samodejno zbirajo pri uporabi storitve.

Podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so internetni protokolni naslov vaše naprave (npr. IP naslov), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jih obiščete, čas in datum obiska, čas, ki ga preživite na teh straneh, edinstveni identifikatorji naprav in druge diagnostične podatke. Ko dostopate do storitve prek mobilne naprave, lahko samodejno zbiramo določene informacije, vključno, vendar ne omejeno na vrsto mobilne naprave, ki jo uporabljate, edinstveni identifikator vaše mobilne naprave, IP naslov vaše mobilne naprave, operacijski sistem vaše mobilne naprave, vrsto mobilnega brskalnika, ki ga uporabljate, edinstvene identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

Prav tako lahko zbiramo informacije, ki jih vaš brskalnik pošilja, kadar obiščete našo storitev ali kadar dostopate do storitve prek mobilne naprave.

Tehnologije sledenja in piškotki

Uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja za spremljanje dejavnosti naših storitev in shranjevanje določenih informacij. Uporabljene tehnologije sledenja so zaznamki, oznake in skripte za zbiranje in spremljanje informacij ter za izboljšanje in analizo naših storitev. Uporabljene tehnologije lahko vključujejo:

 • Piškotki ali bralni piškotki. Piškotek je majhna datoteka, ki se namesti na vašo napravo. Lahko naročite svoj brskalnik, naj zavrne vse piškotke ali vas obvesti, ko se piškotek pošlje. Če pa piškotkov ne sprejmete, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve. Razen če ne prilagodite nastavitev brskalnika tako, da zavrne piškotke, naša storitev lahko uporablja piškotke.
 • Sledilni zaznamki. Določeni deli naše storitve in naši e-poštni sporočili lahko vsebujejo majhne elektronske datoteke, imenovane sledilni zaznamki (znani tudi kot prozorne slike, piksli ali enopikselske slike), ki omogočajo podjetju, na primer, da prešteje uporabnike, ki so obiskali te strani ali odprli e-pošto, ter za druge sorodne statistike spletnega mesta (na primer, beleženje priljubljenosti določenega odseka in preverjanje celovitosti sistema in strežnika).

Piškotki so lahko "Trajni" ali "Sejni" piškotki. Trajni piškotki ostanejo na vašem osebnem računalniku ali mobilni napravi, ko se izključite, medtem ko se sejni piškotki izbrišejo takoj, ko zaprete spletni brskalnik. Več o piškotkih lahko izveste na spletnem mestu TermsFeed.

Uporabljamo tako sejne kot tudi trajne piškotke za namene, navedene spodaj:

Nujni / bistveni piškotki

 • Vrsta: Sejni piškotki
 • Upravlja: Mi
 • Namen: Ti piškotki so nujni za zagotavljanje storitev, ki so na voljo prek spletnega mesta, in omogočajo uporabo nekaterih njegovih funkcij. Pomagajo preverjati pristnost uporabnikov in preprečevati goljufive uporabe uporabniških računov. Brez teh piškotkov storitve, ki ste jih zahtevali, ne moremo zagotoviti, in te piškotke uporabljamo le za zagotavljanje teh storitev.

Piškotki za sprejemanje politike piškotkov / obvestila

 • Vrsta: Trajni piškotki
 • Upravlja: Mi
 • Namen: Ti piškotki preverjajo, ali so uporabniki sprejeli uporabo piškotkov na spletnem mestu.

Piškotki funkcionalnosti

 • Vrsta: Trajni piškotki
 • Upravlja: Mi
 • Namen: Ti piškotki nam omogočajo, da si zapomnimo vaše izbire, ko uporabljate spletno mesto, na primer, da si zapomnimo vaše prijavne podatke ali jezikovne nastavitve. Namen teh piškotkov je zagotoviti bolj osebno izkušnjo in preprečiti, da bi morali vsakič znova vnašati svoje želje pri uporabi spletnega mesta.

Za več informacij o piškotkih, ki jih uporabljamo, in vaših možnostih glede piškotkov, obiščite našo politiko piškotkov ali odsek o piškotkih v naši politiki zasebnosti.

Uporaba vaših osebnih podatkov

Podjetje lahko uporablja osebne podatke za naslednje namene:

Zagotavljanje in vzdrževanje naše storitve, vključno s spremljanjem uporabe naše storitve.

Upravljanje vašega računa: upravljanje vaše registracije kot uporabnika storitve. Osebni podatki, ki jih posredujete, vam lahko omogočijo dostop do različnih funkcij storitve, ki so vam na voljo kot registriranemu uporabniku.

Za izvajanje pogodbe: razvoj, skladnost in izvajanje pogodbe o nakupu izdelkov, predmetov ali storitev, ki ste jih kupili ali katere koli druge pogodbe z nami prek storitve.

Stik z vami: stik z vami prek e-pošte, telefonskih klicev, SMS-sporočil ali drugih enakovrednih oblik elektronske komunikacije, kot so obvestila o posodobitvah prek mobilne aplikacije ali informativna sporočila v zvezi z funkcionalnostmi, izdelki ali sklenjenimi storitvami, vključno s varnostnimi posodobitvami, kadar je to potrebno ali razumno za njihovo izvedbo.

Zagotavljanje novic, posebnih ponudb in splošnih informacij o drugih blagovnih znamkah, storitvah in dogodkih, ki jih ponujamo in so podobni tistim, ki ste jih že kupili ali se o njih pozanimali, razen če ste se odločili, da ne želite prejemati takšnih informacij.

Upravljanje vaših zahtev: obravnavanje in upravljanje vaših zahtev do nas.

Za poslovne prenose: lahko uporabimo vaše informacije za oceno ali izvedbo združitve, prodaje sredstev podjetja, financiranja ali pridobitve celotnega ali dela našega poslovanja drugemu podjetju, bodisi kot del dejavnega podjetja bodisi v okviru postopka stečaja, likvidacije ali podobnega postopka, v katerem so osebni podatki, ki jih imamo o uporabnikih naše storitve, med prenesenimi sredstvi.

Za druge namene: lahko uporabimo vaše informacije za druge namene, kot so analiza podatkov, ugotavljanje trendov uporabe, ugotavljanje učinkovitosti naših promocijskih kampanj in ocenjevanje ter izboljševanje naše storitve, izdelkov, storitev, trženja in vaše izkušnje.

Vaše osebne informacije lahko delimo v naslednjih situacijah:

Z izvajalci storitev: lahko delimo vaše osebne informacije z izvajalci storitev za spremljanje in analizo uporabe naše storitve, da vas kontaktiramo.

Za poslovne prenose: lahko delimo ali prenesemo vaše osebne informacije v zvezi z ali med pogajanji o združitvi, prodaji sredstev podjetja, financiranju ali pridobivanju celotnega ali dela našega poslovanja drugemu podjetju.

Z afiliati: lahko delimo vaše informacije z našimi povezanimi podjetji, pri čemer bomo zahtevali, da se ti podružnice držijo te politike zasebnosti. Podružnice vključujejo našo matično družbo in vse druge hčerinske družbe, partnerje v skupnem podvigu ali druge družbe, ki jih nadziramo ali ki so pod skupnim nadzorom z nami.

Z poslovnimi partnerji: lahko delimo vaše informacije s poslovnimi partnerji, da vam ponudimo določene izdelke, storitve ali promocije.

Z drugimi uporabniki: kadar delite osebne informacije ali drugače komunicirate v javnih delih z drugimi uporabniki, se te informacije lahko ogledajo vsi uporabniki in lahko se javno distribuirajo zunaj.

Z vašim soglasjem: vaše osebne informacije lahko razkrijemo za druge namene z vašim soglasjem.

Hranjenje vaših osebnih podatkov

Podjetje bo vaše osebne podatke hranilo le toliko časa, kolikor je potrebno za namene, navedene v tej politiki zasebnosti. Vaše osebne podatke bomo hranili in uporabljali v obsegu, ki je potreben za izpolnjevanje naših zakonskih obveznosti (na primer, če smo dolžni hraniti vaše podatke v skladu z veljavnimi zakoni), reševanje sporov in uveljavljanje naših pravnih sporazumov ter politik.

Podjetje bo prav tako hranilo podatke o uporabi za interne analitične namene. Podatki o uporabi se običajno hranijo krajši čas, razen kadar se ti podatki uporabljajo za krepitev varnosti ali izboljšanje funkcionalnosti naše storitve, ali če smo zakonsko dolžni hraniti te podatke za daljša obdobja.

Prenos vaših osebnih podatkov

Vaše informacije, vključno z osebnimi podatki, se obdelujejo na operativnih pisarnah podjetja in na katerem koli drugem mestu, kjer se nahajajo stranke, ki sodelujejo pri obdelavi. To pomeni, da se te informacije lahko prenesejo na računalnike, ki se nahajajo izven vaše države, province, države ali druge vladne pristojnosti, kjer se lahko zakoni o varstvu podatkov razlikujejo od tistih v vaši pristojnosti.

Vaše soglasje k tej politiki zasebnosti, sledeno s posredovanjem takšnih informacij, predstavlja vaše strinjanje s tem prenosom.

Podjetje bo sprejelo vse razumne korake, da zagotovi, da se vaši podatki obravnavajo varno in v skladu s to politiko zasebnosti, in noben prenos vaših osebnih podatkov ne bo potekal v organizacijo ali državo, razen če obstajajo ustrezni nadzori, vključno s varnostjo vaših podatkov in drugih osebnih informacij.

Izbris osebnih podatkov

Imate pravico, da zahtevate izbris ali da vam pomagamo pri izbrisu osebnih podatkov, ki smo jih o vas zbrali.

Naša storitev vam lahko omogoči, da določene informacije o vas izbrišete znotraj storitve.

Informacije lahko kadar koli posodobite, spremenite ali izbrišete, če se prijavite v svoj račun, če ga imate, in obiščete odsek za nastavitve računa, ki vam omogoča upravljanje vaših osebnih informacij. Lahko tudi stopite v stik z nami in zahtevate dostop, popravek ali izbris katerih koli osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali.

Vendar pa poudarjamo, da bomo morda morali zadržati določene informacije, ko imamo zakonsko obveznost ali zakonito podlago za to.

Povezave do drugih spletnih mest

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete na povezavo do tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Močno vam priporočamo, da pregledate politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete.

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse katerega koli tretjega spletnega mesta ali storitve.

Spremembe te politike zasebnosti

Našo politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. O morebitnih spremembah vas bomo obvestili z objavo nove politike zasebnosti na tej strani.

Obvestili vas bomo prek e-pošte in/ali očitnega obvestila na naši storitvi, preden sprememba začne veljati, ter posodobili datum "Zadnja posodobitev" na vrhu te politike zasebnosti.

Priporočamo vam, da redno preverjate to politiko zasebnosti glede morebitnih sprememb. Spremembe te politike zasebnosti začnejo veljati, ko so objavljene na tej strani.

Kontaktirajte nas

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti, nas lahko kontaktirate: