Preizkusite Pots of Gold spletni igralni avtomat

4.0/5.0
Starburst
Ekskluzivna ponudba
Starburst
text
bonus 192u3

9 Pots of Gold

20bet Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600

Recenzije

Bizzo Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600 + 100 FS

Recenzije

Predogled igralnega avtomata in igralna izkušnja

Online igralni avtomat 9 Pots of Gold je izdelalo vrhunsko podjetje Microgaming, skupaj v sodelovanju z drugim priznanim ponudnikom programske opreme, Gameburger Studios. Gre za avtomat s 5 koluti, 20 plačilnimi linijami, zanimivimi bonus funkcijami in irsko tematiko, saj je izšel na dan praznovanja svetega Patricka. 

Igra je postavljena na zeleno ozadje s štiriperesnimi deteljicami, ob igranju pa vas bo spremljala poskočna irska ljudska glasba. RTP za igralni aparat 9 Pots of Gold je 96.24%, kar vam zagotavlja odlično igralno izkušnjo in pogosta izplačila.

Ponudnik Microgaming in Gameburger Studios
Koluti 5
Plačilne linije 20
Minimalna stava 0,20€
Maksimalna stava 60€

Zgodba igralnega avtomata in njegove značilnosti

Ker je avtomat posvečen irski tematikim boste na kolutih opazili srečne simbole, kot so klobuki, zlate harfe, palice in štiriperesne deteljice. Glavna atrakcija igre so razpršeni simboli, ki vam lahko prinesejo jackpot v višini 2000-kratnega vložka, če jih boste dobili devet naenkrat.  Druge bonus funkcije so množitelji, divji simboli in brezplačni vrtljaji, ki vam odpirajo poti do zmage. Svojo srečo pri osvajanju velikodušnih dobitkov lahko preizkusite tudi na telefonih in tabličnih računalnikih, saj je mobilni igralni avtomat 9 Pots of Gold optimiziran za vse naprave.

Zaključek

9 Pots of Gold je zabaven igralni avtomat, ki igralcem ponuja irsko tematiko, srečne simbole, zanimive bonus funkcije in bogata izplačila.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je avtomat 9 Pots of Gold?

Igralni avtomat 9 Pots of Gold ima 5 kolutov, 20 plačilnih linij in irsko tematiko. Izdelali sta ga podjetji Microgaming in Gameburger Studios ob prazniku svetega Patricka.

Ali lahko igram 9 Pots of Gold za pravi denar?

9 Pots of Gold  za pravi denar na spletu lahko odkrijte in preizkusite v mnogih spletnih igralnicah, ki ponujajo igre ponudnika Microgaming.

Ali obstaja kakšen bonus za 9 Pots of Gold?

Spletne igralnice svoje nove in redne igralce pogosto nagradijo z različnimi ugodnostmi za igranje. To so lahko 9 Pots of Gold bonusi, brezplačni vrtljaji, tedenske promocije, bonusi za polog in druge nagrade.