Nočni tek Vrhnika

7. NOČNI TEK VRHNIKA & VZPON NA ULOVKO bo na sporedu 24. avgusta, pod okriljem in v organizaciji Event24 d.o.o.

Iščete spletno stran najboljše spletne igralnice, ki jo ponuja internet? Ne iščite več in odkrijte 10 najboljših spletnih igralnic na svetu, ki so jih naši strokovnjaki razvrstili glede na izbor iger, varnost, bonuse, promocije in še veliko več!

Z novim organizatorjem je prireditev dobila tudi novo ime in sicer ŠPORTNI SVET – DOBRODELNA VRHNIKA!

Igralci v igralnicah obiskujejo spletne igralnice, da bi igrali casino igre. Če igralnice v svojem skladišču nimajo velikega števila igralnih avtomatov, tvegajo, da bodo izgubile igralce pri konkurentih. V najboljših igralnicah je v igralnem salonu več kot 1.000 različnih iger, nekatere pa ponujajo tudi do 3.000 igralniških iger.

Vse informacije in možnosti prijav na letošnjo prireditev najdete s klikom na TO POVEZAVO!

Eden od glavnih dosežkov pri igranju iger igralni avtomat je, da so se v zadnjih letih razvile številne različice. Vrste iger na igralnih avtomatih so na voljo v vseh oblikah in velikostih, zato je pomembno, da veste, na katere morate biti pozorni in katere bodo najbolj ustrezale vašemu očesu.

Iskrena zahvala gre vsem sponzorjem, udeležencem in pomočnikom, ki ste nam pomagali pri izvedbi šestih nočnih tekov! Zanesljivo se vidimo, srečamo in poklepetamo ob neki drugi priložnosti!