URA PREDAVATELJ PREDAVANJE

Spet je tu februar – mesec ljubezni in čas za našo največjo prireditev o medsebojnih odnosih z naslovom Ljubezen od A do Ž.

Po odličnih odzivih javnosti, medijev, predvsem pa naših slušateljev, torej tistih, ki jim je prireditev namenjena, letos pripravljamo že tretji tovrstni dogodek za vse, ki želijo izboljšati oz. pozitivno vplivati na svoj partnerski odnos.

Katere igralniške igre imajo najboljše kvote?
Igri, ki ponujata najboljše kvote, sta ruleta in craps, še posebej, če sklenete določene stave. Tudi nekatere igre s kartami, kot sta blackjack in baccarat, so znane po dobrih igralnih kvotah. Po drugi strani pa so igralni avtomati znani po tem, da imajo visok donos za igralca (RTP), RTP igralnih avtomatov pa je v povprečju 97 %. To pomeni, da vrnejo 97 % vsakega dolarja, ki je bil vplačan v igralni avtomati za denar.

Vložili smo čas in trud v iskanje najboljših spletnih igralnic, ki izplačujejo, saj se zavedamo, kako pomembno je to za igralce, ko oddajajo svoj težko prisluženi denar. Ne glede na to, ali iščete visoko povprečno izplačilo, velik bonus ali mobilno igralnico ali aplikacijo, ki je združljiva z vašo napravo Android ali iPhone, najboljše spletne igralnice za pravi denar ponujajo vse to. Naši strokovnjaki so pripravili naslednji seznam najboljših spletnih igralnic za igralce in ključnih funkcij, ki jih boste v njih našli.

Dogodek je namenjen tako samskim kot vezanim, saj ga zagotovo ni med nami, ki se ne bi vsaj enkrat v življenju znašel na razpotju in iskal odgovore v zvezi s partnerstvom, gojil pričakovanja, se hudoval nad nekaterimi lastnostmi svojega dragega ali drage, podvomil vase, v svoj odnos, se znašel pred skušnjavo ali se spraševal: zakaj se to dogaja ravno meni …

Zagotavljamo vam, da predavanja s pestrim naborom vrhunskih predavateljev, ki so med največjimi strokovnjaki s področja medsebojnih odnosov, naših slušateljev zagotovo ne bodo pustila ravnodušne.

Dogajalo se bo 24. 2. v Festivalni dvorani v Ljubljani. Vstopnice za celodnevno prireditev po ceni 19 EUR najdete na vseh prodajnih mestih Eventim ali pa jih naročite v sistemu www.eventim.si.

Poskrbljeno je tudi za parkiranje, in sicer po zelo ugodni ceni 3,5 EUR za ves dan.

Prepričani smo, da vam bo obisk prireditve pomagal odkriti veliko tančic, povezanih z vašimi medsebojnimi odnosi, odgovoril na kar nekaj vprašanj, pomagal rešiti kakšno zvezo, ki se je znašla na razpotju in nujno potrebuje premik v pravo smer …

Vsekakor pa vam bo dal dobra izhodišča, ki bodo dobro vplivala na vas in vaše partnerske odnose.

Veseli bomo, če se nam pridružite tudi letos.

Vsak od nas se je zagotovo kdaj znašel v situaciji, ko je zaškripalo v odnosu ali zaradi njega … Zakaj prihaja do nerazumevanja, ločitev, odtujenosti …? Smo res eni z Venere in drugi z Marsa? Znamo dajati in sprejemati ljubezen? Vse to so bile teme, ki smo jih poskusili osvetliti z največjimi strokovnjaki s tega področja … Zagotovo smo se kaj pametnega naučili, razbili kak stereotip o odnosih, rešili kak zakon ali pomagali komu do osrečujočega razmerja. O vsem tem in še marsičem pomembnem za posameznika in partnerstvo, smo govorili v soboto, 13. 2. 2016, dan pred valentinovim, na največji slovenski konferenci o ljubezni in partnerskih odnosih z naslovom LJUBEZEN od A do Ž, ki je potekala v hotelu Austria Trend, v Ljubljani.

Na njej je 10 znanih predavateljev: dr. Zoran Milivojevič, dr. Vesna V. Godina, dr. Veronika Podgoršek, Sanja Rozman, Edvard Kadič, Bruno Šimleša, Tanja Kocman, Milena Miklavčič, Luka Kogovšek in Manca Razboršek, na svoj način predstavilo ljubezen, odnose, spolnost, zapeljevanje in samskost.

Dogodek Ljubezen od A do Ž je bil razprodan do zadnjega sedeža, kar zagotovo kaže nato, da si ljudje želimo poslušati, razmišljati, razpravljati in se pogovarjati o tematikah kot so ljubezen, medsebojni odnosi, o ženskah, o moških in vseh ostalih prigodah in nezgodah, ki jih doživljamo pri najpomembnejši primarni sili našega življenja. Dogodek bomo seveda ponovili, kmalu bomo razkrili tudi kdaj, zato nas spremljajte na FB strani – Ljubezen od A do Ž ali na tej spletni strani.