Andrejev dom | Andrejev dom na Slemenu

Andrejev dom na Slemenu na nadmorski višini 1096m
Vabimo Vas v prijetno zavetje gozdov v mirno okolje, kjer je še ohranjena narava, ki nas v vseh letnih časih preseneča s svojo lepoto. Iz Slemena vodijo peš poti na Uršljo goro slabe tri ure hoda, Smrekovec tri ure in tri ure hoda do Svetega Križa nad Belimi Vodami. in naprej na Raduho. Po želji pa organiziramo za goste, ki bivajo v domu tudi izlet na Peco.
Prijetni so tudi krajši sprehodi po kmetijah Šentvida, v vas Javorje, kjer je najvišje ležeča osnovna šola v Sloveniji. Od tam je čudovit razgled na smrekovško pogorje, Savinjske Alpe, Raduho, Olševo, Peco in Uršljo goro.

Iščete najboljše spletne igralnice, ki jih ponuja internet? Ne iščite več in odkrijte najboljši spletni casinoji na svetu, ki so jih naši strokovnjaki za igralnice uvrstili na najvišjo lestvico glede na izbor iger, varnost, bonuse, promocije in še veliko več!

Vrata radi odpremo izletnikom, planincem, rekreativcem, otrokom in upokojencem.
Andrejev dom je zelo primeren za daljša bivanja zaključenih skupin v zimskem času, v pravi zimski idili in ga že več let redno obiskujejo skupine, ki imajo organizirano zimovanje.
taborniki
osnovnošolci
najmlajši otroci iz vrtca
šole v naravi in razne skupine, ki se v mirnem naravnem zimskem okolju pripravljajo na športne, kulturne ali druge aktivnost.

Če ste pripravljeni poiskati najboljša spletna mesta, se naučiti igrati ali preizkusiti svojo strategijo z igre za pravi denar, smo vam na voljo. Preberi še naprej in odkrij svojo novo najljubšo igralniško igro ter začni igrati še danes.

Za večja praznovanja, vam pripravimo pogostitev
poroke
rojstne dneve
jubileji
birme - obhajila
Zadnja obvestila
Defibrilator tudi na Andrejevem domu na…
webmaster Za naše goste 0 06-20-2018
Andrejev dom na Slemenu je vse bolj priljubljena pohodna in izletna točka za domačine in obiskovalce. Čudovito naravo in gostoljublje. Nadaljuj z branjem

Odprta prenovljena spletna stran "Andrejev…
webmaster Za naše goste 0 07-08-2014
V sodelovanju s podjetjem Akta design smo v mesecu junij 2014 izdelali namensko spletno stran s predstavitvijo in ponudbo v Andrejevem. Nadaljuj z branjem