Twin Spin spletni igralni avtomat

4.5/5.0
Starburst
Ekskluzivna ponudba
Starburst
text
bonus 192u3

Twin Spin

20bet Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600

Recenzije

Bizzo Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600 + 100 FS

Recenzije

Ocena igre in igralniška izkušnja

Online igralni avtomat Twin Spin je klasičen igralni avtomat s preprostimi pravili. Zaradi živahne glasbe in fantastičnih zvočnih efektov, je igralniška izkušnja prijetna in sproščujoča.

Najvišji možni dobitek je 1.080-kratnik stave, kar znaša 135.000 €. Seveda, mora biti tudi vaš vložek maksimalen. Igra ima srednjo do visoko varianco, RTP za igralni aparat Twin Spin pa znaša 96,60 %. Ta odstotek ni nič presenetlljivega za NetEnt in je tudi v okviru video igralnih avtomatov dokaj povprečen.

Ljubitelji mobilnega igranja pa bodo veseli, da je  na voljo tudi mobilni igralni avtomat Twin Spin. Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji visokih stav, saj je maksimalni vložek 125 €.

Ponudnik NetEnt
Koluti 5
Število linij 243
Minimalna stava 0,25€
Maksimalna stava 125€

Tema igralnega avtomata in njegove značilnosti

Twin Spin je narejena po vzoru tradicionalnih igralnih avtomatov z dobro znanimi simboli sadja, sedmicami, barom, diamanti in vrednostmi kart. Z odlično glasbo, zvočnimi efekti in grafiko bo igra poskrbela, da se za kratek čas odpravite v tradicionalen kazino v Las Vegasu.
Twin Spin Bonusi ne obstajajo, prav tako boste pogrešili brezplačne vrtljaje, množitelje in razpršene simbole. Nič nenavadnega za klasičen avtomat. Ponuja pa edinstveno funkcijo, po kateri se igra tudi imenuje – sinhronizacija vsaj dveh kolutov. To pomeni, da dva sosednja koluta vedno navrtita identične simbole. Z malce sreče pa se ta dva koluta med vrtenjem lahko razširita na tri ali celo štiri kolute.
Igra sloni na preprostosti in razen dvojnih kolutov ter divjih simbolov ne boste našli drugih posebnih učinkov.

Zaključek

Vsem ljubiteljem igralnih avtomatov, ki za zabavo ne potrebujejo spektakla, bo Twin Spin za pravi denar na spletu gotovo všeč. Omembe vredna sta širok razpon stav in unikatni dvojni koluti. Možnost za dobitek je solidna in če se odločite, da igro testirate, vam želimo vso srečo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako Twin Spin deluje?

Igra je narejena po vzoru klasičnih igralnih avtomatov, z vsemi dobro znanimi simboli. Unikatna je funkcija sinhroniziranih kolutov in fantastično lasvegaško vzdušje.

Ali lahko igram Twin Spin za pravi denar?

Seveda! Zaslužite pa lahko tudi do 135.000 €, če ste pripravljeni staviti najvišji možni vložek.

Ali obstaja Twin Spin Bonus?

Ne, ne obstaja Twin Spin Bonus. Omembe vredna pa je funkcija identičnih kolutov, ki vedno zagotavlja vsaj dva identična simbola.