The Lab spletni igralni avtomat

3.0/5.0
Starburst
Ekskluzivna ponudba
Starburst
text
bonus 192u3

The Lab

20bet Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600

Recenzije

Bizzo Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600 + 100 FS

Recenzije

Predogled igralnega avtomata in igralna izkušnja

Igralni avtomat The Lab je izdelalo priznano podjetje v igralniški industriji, ELK Studios. Znano je po svojih naprednih in visokokvalitetnih avtomatih ter drugih igrah na srečo, s katerimi oskrbuje tako spletne kot kopenske igralnice. The Lab za pravi denar na spletu boste lahko igrali v vseh igralnicah, ki imajo v svoji zbirki igre tega odličnega ponudnika programske opreme. Gre za avtomat s 5 koluti in 15 plačilnimi linijami s tematiko znanstvenega laboratorija, ki bo v vas prebudil nadobudnega raziskovalca. RTP za igralni avtomat The Lab je 96.30%, kar vam zagotavlja odlično igralno izkušnjo in možnosti za bogate dobitke.

Ponudnik ELK Studios
Koluti 5
Plačilne linije 15
Minimalna stava 0,15€
Maksimalna stava 90€

Zgodba igralnega avtomata in njegove značilnosti

Med igranjem boste naleteli na zanimive simbole, ki vas bodo popeljali v svet eksperimentov, kot so kristalne molekule in kemični elementi. Gre za elemente, ki jih najdemo v periodičnem sistemu in ponazarjajo štiri spojine (kisik, voda, platina in zlato) ter vam lahko prinesejo različne nagrade.  Voda (H2O) je vredna do 30 kovancev, kisik (O2) je vreden do 40 kovancev, platina (Pt) je vredna 50 kovancev in zlato (Au) 60 kovancev. Kristalne molekule vas bodo tako kot elementi nagradili z zanimivimi ugodnostmi, najvišjo nagrado pa vam bodo prinesle zelene šesterokotne molekule, saj so vredne do 1000 kovancev. Osvojite lahko tudi posebne simbole, kot so množitelji, divji znaki, razpršilne simbole in brezplačne vrtljaje, ki vas bodo popeljali do zmagoslavnih dobitkov. Vsi igralci, ki uživajo ob igranju na poti, lahko preizkusijo tudi mobilni igralni avtomat The Lab, saj je optimiziran za vse mobilne naprave.

Zaključek

Če obožujete igralne avtomate, eksperimente in raziskovanje bo igra The Lab s tematiko znanstvenega laboratorija prava izbira za vas.

Pogosta vprašanja in odgovori

Kaj je avtomat The Lab in kako deluje?

Igralni avtomat The Lab je izdelalo podjetje ELK Studios, ki proizvaja vrhunske igre na srečo. Ima 5 kolutov in 15 plačilnih linij, ki igralcem ponujajo napeto igranje ter ogromno zabave.

Ali lahko igram The Lab za pravi denar?

Online igralni avtomat The Lab lahko igrate za pravi denar v odličnih spletnih igralnicah, ki vam omogočajo vrhunsko izkušnjo igranja.

Ali obstaja kakšen bonus za The Lab?

Vse spletne igralnice svojim obiskovalcem ponujajo zanimive nagrade in promocije. Nagrajeni ste lahko tudi z The Lab bonusi ali pa brezplačnimi vrtljaji na poljubnih avtomatih.