Book of Dead spletni igralni avtomat

4.0/5.0
Starburst
Ekskluzivna ponudba
Starburst
text
bonus 192u3

Book of Dead

20bet Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600

Recenzije

Bizzo Cassino Revisão

Bonus 100% até R$600 + 100 FS

Recenzije

Ocena igre in igralniška izkušnja

Online igralni avtomat Book of Dead je izšla leta 2016 in že od vsega začetka velja za eno najbolj priljubljenih iger. Gre za še en poskus ponovitve uspeha originalne igre Book of Ra. Ideja za igro je skoraj identična, vendar pa ta standardna igra nudi točno to, kar obljublj. In to počne odlično.

RTP za igralni aparat Book of Dead znaša povprečnih 96,21 %. Volatilnost igre je visoka, kar pomeni, da so zmage bolj ali manj redke, ravno zato pa toliko višje. Play’n’GO volatilnost te igre ocenjujejo kot najvišjo pri vseh igrah, ki jih ponujajo. Razpon stave je precej soliden, minimalna stava pa je odvisna od tega, kako si prilagodite dobitne linije.
Obstaja tudi mobilni igralni avtomat Book of Dead, tako da lahko v igri uživate kjerkoli in kadarkoli.

Ponudnik Play'n GO
Koluti 5
Število linij 10
Minimalna stava 0,01/0,10€
Maksimalna stava 100€

Tema igralnega avtomata in njegove značilnosti

Book of Dead za pravi denar na spletu predstavlja glavni lik Richa Wildea, ki prečesava egipčanske grobnice v lovu za zakladom. Grafika je temi primerno pozlačena in polna egipčanskih simbolov. Glasba pa je tipična avanturistična, nič posebno egipčanskega.
Igra vsebuje dodatno gamble funkcijo, v okviru katere lahko izbirate med dvema različicama igre. Svoj dobitek lahko podvojite z ugibanjem barve karte ali pa celo početverite, če pravilno uganete naslednjo karto.

Poleg tega Book of Dead Bonusi vključujejo še brezplačne vrtljaje, divje, razširjene in razpršene simbole. Knjiga mrtvih lahko deluje kot divji in razpršeni simbol. Divja knjiga mrtvih vas bo nagradila tudi, če ni na dobitni liniji. Z vsaj tremi razpršenimi simboli sprožite brezplačne vrtljaje, takrat pa v igro pridejo tudi razširjeni simboli.

Zaključek

Book of Dead je še ena v dolgi vrsti iteracij Book of Ra. Vendar pa Book of Dead prodaja natančno to, kar oglašuje in to počne fantastično. Z vsemi bonusi, visokim RTP-jem in ekstra visoko volatilnostjo vam ne bo dolgčas. Srečno!

Pogosta vprašanja in odgovori

Kako Book of Dead deluje?

Povezati morate tri enake simbole, pri čemer vam pomagajo posebni simboli. Če se čutite posebno srečne, pa lahko uporabite funkcijo gamble in svoj dobitek še podvojite.

Ali lahko igram Book of Dead za pravi denar?

Zaradi izredne priljubljenosti je igra Book of Dead na voljo v veliki večini spletnih kazinov.

Ali obstaja Book of Dead Bonus?

Bonusi vključujejo brezplačne vrtljaje, neobvezno funkcijo gamble ter divje, razširjene in razpršene simbole.